1. Restaurang Elysée

    Elysée är känt främst för sina fonduer med de många läckra såserna och salladsbuffén med varmt vitlöksbröd som smakstart. ​\r\n\r\nPå menyn står naturligtvis också en rad andra rätter såsom Plankstek, Krögarpanna, Walewska, friterad Camembert m.fl, samtliga i generöst tilltagna proportioner.

  2. Restaurang Gränden

    På Gränden har man bara himlen som tak (om det inte regnar då åker markiserna ut och värmen på. På den stora uteserveringen som består av balkonger och terrasser kan man avnjuta kött- och fiskrätter från den rykande grillen, allting förberedd med kärlek och omsorg. Vår specialitet är de grillade spetten som kommer med en rad olika tillbehör.

  3. Sankt Markus Vinkällare

    Sankt Markus Vinkällare är något helt unikt i Malmös nöjesvärld. Miljön och menyn är de två huvudattraktionerna, den sistnämnda toppas av en “Luxusbuffé” med såväl kalla som varma godsaker, som även inkluderar en ostbuffé och en dessertbuffé och lyckan är fullständig.​ Du kan också välja från vår à la carte meny. Vi kan erbjuda hela kartan av viner, från de robusta lantvinerna till de blåblodigaste slottsviner​.